Форум м.Заліщики

Заліщики online. Відкритий проект

Перейти на головну сторінку проекту

Сьогодні: Чет листопада 23, 2017 8:19 am

Часовий пояс UTC+03:00




Створити нову тему  Відповісти  [ 78 повідомлень ]  На сторінку Поперед. 1 2 3 4 5 6 Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Вів липня 03, 2007 11:15 pm 
Офлайн
Заліщицький форуміссімус
Аватар користувача

З нами з: Суб червня 30, 2007 12:52 am
Повідомлень: 1316
Звідки: Заліщики
ну раз почали про походні рецепти то я пропоную свій рецепт нам для цього треба:
1. вогонь, бажано жар
2.казанок
3.бульба, картопля, бараболя...
4.САЛО, ну як без нього рідного?
5.сіль перець....

розводим вогонь, берем казанок і викладаємо його стінки з середини не дуже тонкими скибками сала, потім туда кладем порізану (на 4 частини штучка) картоплю, солим перчим ну і на жар, чекаєм поки картопля набере золотистого кольору, розливаєм самогонку, ну і ням-ням 8) ніштяк 8) 8) 8) 8) 8)

_________________
не вірь нікому, навіть собі!!!


Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Пон липня 09, 2007 3:24 pm 
Офлайн
Почесний форумчанин м.Заліщики
Аватар користувача

З нами з: Сер червня 21, 2006 11:53 am
Повідомлень: 859
Звідки: Zaliw4uku!!!
Мясо запеченное "Новинка"

Со свинины снять часть сала и нарезать его мелкими кубиками. Мясо с оставшимся салом пропустить через мясорубку. Фарш вымешать с нарезанным салом, тертым чесноком, перцем, взбитыми яйцами, солью. Из пергаментной бумаги нарезать ленты размером 40х30 см и смазать их маргарином. Фарш уложить на ленты и край их завернуть, придавая изделиям форму колбасок. Изделия уложить на смазанный маргарином противень, накрыть другим противнем и запекать в жарочном шкафу 40-45 минут. Незадолго до готовности верхний противень снять, чтобы колбаски зарумянились. Сняв бумагу, мясо нарезать на кусочки и подать в горячем виде с любым гарниром или в холодном виде в качестве закуски.
Потім висипаєте псові і смажите собі яйці по-Домашньому

_________________
Зображення


Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: П'ят березня 21, 2008 2:39 pm 
Офлайн
Активний учасник форуму
Аватар користувача

З нами з: П'ят березня 14, 2008 9:10 pm
Повідомлень: 201
Звідки: Budapest
Давайте продовжимо цю тему, а то у мене буває творча криза на кухні, то може варто поговорити.
Як ми прокладаємо шлях до чоловічого серця, запихаючи у нього мисочку пирогів...
Мені то вдається зробити простим як світ і древнім рецептом печених бараболь(картоплі). Треба відібрати середні із них, помити з шкарлупою, видалити там всякі очі, розрізати на половинку і поскладати в протвень, або посуду для випічки. О, попередньо треба налити туди олії. Потім нарізаю смужками сало, кільцями грубими цибулю, і зубочисткою прикріплюю цибулю, а потім сало у формі паруса(ну так у двох місцях прошпилити сало). Це для естетичного оформлення і також має стратегічну ціль, бо сало стоплюється і змащує картрплю. А дальше закладаю в духовку і чекаю поки картопля знизу стане ру"мяненькою. Тоді готую саламаху(олій, часник і сіль), витягаю кораблики і слухаю "охання, ахання " цілий вечір. Гм. Дуже смачно, легко в приготуванні і корисно, бо дієтологи радять картоплю тільки у печеному вигляді, вона збагачена калієм. Крім того часник - не тільки зміцнить імунімет і захистить від весняних вірусів, а й убереже вашого чоловіка від випадкових зв"язків. :x (Шутка,... хто не любить можна з сметаною, чи майонезом.)
Може комусь пригодиться, смачного.

_________________
Не позволяй себе гореть мечтой ненастоящей..
Чтобы душою не стареть - смотри на звезды чаще!


Востаннє редагувалось П'ят квітня 11, 2008 11:12 pm користувачем Halja, всього редагувалось 1 раз.

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: П'ят березня 21, 2008 3:08 pm 
Офлайн
Активний учасник форуму
Аватар користувача

З нами з: Сер листопада 30, 2005 6:34 pm
Повідомлень: 499
Звідки: 2:464/108.177
Слух, а що туди можна замість сала пришпандьорити?

_________________
Гауранга!


Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: П'ят березня 21, 2008 3:33 pm 
Офлайн
Активний учасник форуму
Аватар користувача

З нами з: П'ят березня 14, 2008 9:10 pm
Повідомлень: 201
Звідки: Budapest
Ну.. можна без сала, просто з циибулею.
Тоді будуть не кораблики, а просто яхточки.. :unknown:

_________________
Не позволяй себе гореть мечтой ненастоящей..

Чтобы душою не стареть - смотри на звезды чаще!


Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: П'ят березня 21, 2008 5:26 pm 
Офлайн
Активний учасник форуму
Аватар користувача

З нами з: Сер листопада 30, 2005 6:34 pm
Повідомлень: 499
Звідки: 2:464/108.177
Та нє, я так не граюся... :) а якшо сиру адигейського засилити, може шось вийти? :/

_________________
Гауранга!


Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: П'ят березня 21, 2008 5:39 pm 
Офлайн
Активний учасник форуму
Аватар користувача

З нами з: Чет січня 17, 2008 4:13 pm
Повідомлень: 148
Звідки: Заліщики
Думаю, що поки картопля спечеться, сир розтопиться і кораблики будуть з обгорівшими парусами.

_________________
Слабка стать є сильною завдяки слабкості сильної статі до слабкої статі


Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: П'ят березня 21, 2008 5:41 pm 
Офлайн
Почесний форумчанин м.Заліщики
Аватар користувача

З нами з: Пон жовтня 10, 2005 6:26 pm
Повідомлень: 573
Звідки: БУЕНОС-АЙРЕС
:lol:

_________________
Зображення


Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: П'ят березня 21, 2008 5:50 pm 
Офлайн
Активний учасник форуму
Аватар користувача

З нами з: П'ят березня 14, 2008 9:10 pm
Повідомлень: 201
Звідки: Budapest
Нє, сир то ідея, але треба попробувати. Тут у нас продають булочки з запеченим сиром, смакота. В крайньому випадку, якщо він буде повністю стоплюватися, і згорати, то можна під кінець випічки засилити на зубочистку.
Оля, ти просто нескінченне джерело ідей!

_________________
Не позволяй себе гореть мечтой ненастоящей..

Чтобы душою не стареть - смотри на звезды чаще!


Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: П'ят березня 21, 2008 6:01 pm 
Офлайн
Активний учасник форуму
Аватар користувача

З нами з: Сер листопада 30, 2005 6:34 pm
Повідомлень: 499
Звідки: 2:464/108.177
нє, просто адигейський сир можна обжарювати (салат кльовий виходе - жарений сир, помідори-огірки), бо його роблять без додавання сичужного ферменту. А в духовці трохи більше шансів погубити флотилію :)

_________________
Гауранга!


Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Суб березня 22, 2008 5:19 pm 
Офлайн
Активний учасник форуму
Аватар користувача

З нами з: Сер листопада 30, 2005 6:34 pm
Повідомлень: 499
Звідки: 2:464/108.177
Дівки, слух ведичний приворотний салат ;)

Моркву нарізати соломкою або натерти на терці, але терти обв*язково трохи вздовж, а не поперек, в цьому вся соль ;) В рослинному маслі обжарити горіхи і цибулю, цибулю можна вийняти, а гарячим маслом з олією і горіхами залити моркву, попередньо нафігачивши туди каррі, імбиру, коріандру або що самі любите, але ліпше гострого. Перемішати і в холодильник на годину.
Виходить, як корейська морква, але без кислоти і ну ду-уже приворотне :oops:

_________________
Гауранга!


Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Суб березня 22, 2008 5:29 pm 
Офлайн
Активний учасник форуму
Аватар користувача

З нами з: Чет січня 17, 2008 4:13 pm
Повідомлень: 148
Звідки: Заліщики
Helga. а імбир даеш мелений сухий, чи свіжий потертий :?: .

_________________
Слабка стать є сильною завдяки слабкості сильної статі до слабкої статі


Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Суб березня 22, 2008 5:51 pm 
Офлайн
Активний учасник форуму
Аватар користувача

З нами з: Сер листопада 30, 2005 6:34 pm
Повідомлень: 499
Звідки: 2:464/108.177
То вже як любиш. У свіжого як на мене дуже різкий смак і запах, його можна теж прижарити трохи в олії і потім вийняти. А сухий зазвичай вже входить до складу каррі. У мну чоловік-гастритик, то я сиплю суміш сухого імбиру з фенхелем, він пом*якшує гостроту.

_________________
Гауранга!


Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Суб березня 22, 2008 6:12 pm 
Офлайн
Почесний форумчанин м.Заліщики

З нами з: Суб вересня 08, 2007 12:55 pm
Повідомлень: 540
Звідки: Харкiв
А я колись вирішила своїх побалувати, приготувала підії. Піджсмажила разом з цибулькою, морквою, звеху- твердий сир (під кінець готування, так щоб розплавився).

Так цілий вечір чухались від тих мідій, дістали алергію :shock:


Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Нед березня 23, 2008 10:47 am 
Офлайн
Активний учасник форуму
Аватар користувача

З нами з: Сер листопада 30, 2005 6:34 pm
Повідомлень: 499
Звідки: 2:464/108.177
В зв*язку з тим, що у нас на форумі прибуло Ж, можна трохи повидєлуватися і запостити рецепт такого звірського блюда, як вегетаріанський плов (індійська кухня).
Перед гостями можна ще більше повидєлуватися, і сказати, як він називається "мовою оригіналу" - масалахарематарпулао. :o

Для цього потрібні довгий рис, горох, зелений перець, корінь імбиру, горіхи, карі і куркума.
Треба промити, замочити на пару хвилин і ще пару раз промити склянку рису. В маслі обжарити горіхи (масло краще взяти вершкове топлене - аромат ну просто голову закрутить; а можна змішати вершкове з рослинним). Горішки вийняти і на тому самому маслі пожарити перець і імбир, порізані соломкою. За хвилинку всипати туди рис, і обжарювати, поки не побіліє частина зерен. Влити склянку води, посолити, а приправ всипати стільки, щоб разом вийшла одна чайна ложка. Якшо горох свіжий, вкидати з рисом, а якшо морожений чи консервований - за 5 хв. до кінця готування. Варитися повинно під кришкою 20-25 хв. на малюсінькому вогні.

Кришку знімати і мішати ні в якому разі не можна, тільки хіба, щоб закинути горох. Якшо кришка не дуже тісно прилягає, є смисл натикати під неї фольги. Вся вода повинна википіти, і плов доварюється там на пару. Тут навіть краще перетримати, ніж недотримати - на дні з*явиться дуже добра і ароматна шкоринка. Коли зняли з газу, кришку не відкривайте ще 5 хв, тоді рис буде розсипчатим. А розмішати і всипати горіхи можна вже перед самим подаванням :) Воно таке жовто-зелене виходить, дуже класно виглядає насправді ;)

_________________
Гауранга!


Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 78 повідомлень ]  На сторінку Поперед. 1 2 3 4 5 6 Далі

Часовий пояс UTC+03:00


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
cron

Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Український переклад © 2005-2014 Українська підтримка phpBB