Агрегатор новин Заліщик в Інтернеті

"Команда твого міста" - нова якість політики від ДемАльянсу

Заповнюй анкету за посиланням: goo.gl/forms/o18DQ8Kwbu

«Команда твого міста» - це програма відкритого набору кандидатів в депутати місцевих рад, яку реалізує партія ДемАльянс. Головними критеріями відбору є порядність, відповідальність та професіоналізм.

Одна із задач ДемАльянсу – змінити якість української політики. Зробити її ближчою до людей та ефективною. Для цього в політику мають прийти порядні та відповідальні люди. Проте новий закон про місцеві вибори позбавив їх такої можливості. Громадські активісти, керівники ОСББ, журналісти та просто небайдужі громадяни не можуть балотуватись, якщо вони не є представникам політичних партій.

 

Це ставить потенційних кандидатів перед вибором – або йти на угоду зі своєю совістю, та балотуватись від «старих» політичних партій, які повністю дискредитували себе, або ж взагалі відмовитись від ідеї участі у виборах.

В першому випадку є великі ризики, що кандидатів змусять брати участь в корупційних оборудках та сумнівних політичних союзах. В другому -  до влади знову прийдуть тільки бандити в костюмах та різного роду негідники.

Але «ДемАльянс» пропонує відповідальним громадянам інший шлях. Заліщицький осередок партії "ДемАльянс" оголосив набір претендентів до «Команди твого міста»!

Це можливість отримати владу для всіх хто відчуває відповідальність за долю свого міста та бажає змінити його на краще.

Щоб стати претендентом потрібно всього лише заповнити анкету. Потім на бажаючих чекають інтерв’ю, де вони матимуть змогу презентувати себе та довести що вони гідні бути кандидатами від «ДемАльянсу».

Балотування від «ДемАльянсу» - це гарантія, що Вам не буде соромно говорити про свою політичну силу та не доведеться йти на суперечливі компроміси. 

«Команда твого міста» - це шанс змінити Заліщики, та свою країну. І ним варто скористатись!

Відкритий список, куди має шанс потрапити кожна порядна, патріотична, відповідальна людина. Ми теж, як і ви, мріємо про широке об'єднання демократичних сил Заліщиків. Тому, формуючи політику нової якості, робимо акцент на персональній відповідальності.

Закликаємо всіх заліщан, кому не байдужа доля свого міста, подати анкету для участі в проекті та задекларувати свій намір балотуватися в депутати Заліщицької міської ради від ДемАльянсу.

Графік проекту: з 21.08 по 05.09 відбуватиметься прийом анкет онлайн;
з 05.09 по 14.09 проходитимуть інтерв’ю з кандидатами.

ДемАльянс публічно презентує городянам свою програму та своїх кандидатів.

З запитаннями та пропозиціями, прохання контактувати із головою осередку - Гаврилюком Сергієм.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

096 610 06 51

Пошук

Система Orphus