Агрегатор новин Заліщик в Інтернеті

Необхідний ремонт пішохідного моста (відео)

Голова ОДА В.Хоптян інформував учасників виїзного розширеного засідання колегії облдержадміністрації, яке відбулося у Бучацькому районі, про зустріч із Віце-прем'єр-міністром України Олександром Вілкулом.

"Під час робочої поїздки в Київ я проінформував керівництво Уряду про стан ліквідації наслідків стихії та заходи з попередження паводків в області, а також звернувся з клопотанням щодо сприяння проведенню ремонту автомобільного моста через р.Дністер, який з`єднує м.Заліщики з Буковиною, - повідомив керівник області та додав: - Звертаюся до голів тих райдержадміністрацій, території яких межують із Дністром: потрібно активізувати роботи з очищення та поглиблення русла ріки". Валентин Хоптян наголосив, що у цьому напрямку вже веде відповідну роботу керівництво Заліщанщини.

"Я очікую такої ж активності від інших керівників", - наголосив голова ОДА. На його думку, в районах, що сусідять із Дністром, необхідно створювати структури, які б фахово займалися проведенням робіт із поглиблення русла в тих місцях, де у цьому є потреба, а також - укріпленням берегів ріки.

Пошук

Система Orphus