Агрегатор новин Заліщик в Інтернеті

ХУЦПА від телеканалу "1+1"

У цивілізованому, з елементами громадянського, суспільстві крім розподілу влади на законодавчу,виконавчу й судову гілки, усталеною ,хоч і не уконституйованою, є так звана 4 влада - засоби масової інформації (радіо,телебачення, преса), гордо іменована «сторожовим псом демократії». Суспільство схиляє голову перед журналістами –подвижниками, що часто ризикуючи своїм здоров»ям, іноді життям, добробутом та безпекою своїх родин ,стоять на сторожі істини, правди і справедливості. І навіть, коли поспільство у безнадії опускає руки,журналісти продовжують боротьбу за людські ідеали. І вже у нинішнього покоління українців на пам»яті і на слуху імена журналістів,що постраждали за правду. Оце справді 4-та влада! Але цією владою треба користуватись філігранно і делікатно. А ось переглянувши 18.07.12 року телерепортаж «Гроші» каналу 1+1 спадає на думку і інше визначення : журналістика ( переконані -у меншій частині) – друга (після проституції) найдревніша професія! І дійсно, існує ж і «жовта» преса.

Суть репортажу ось у чому: начебто у 2000 році в умовах Заліщицької ЦКРЛ при стандартному кесарському розтині оперуючим акушер-гінекологом, у гр. Г. Сливки попутно було вилучено нирку з метою підпільної трансплантації. Звинувачення висунуте усіма шанованому лікарю-практику, на рахунку у якого множина порятованих життів, недоспані ночі, лікарю-організатору охорони материнства і дитинства.

Ми, лікарі різних спеціальностей, в тому числі і хірурги, акушер-гінекологи, категорично відмітаємо це макабричне звинувачення! Ми стверджуємо : у нас в усіх совість чиста!

Кожен, хто хоч здалля бачив медицину, знає,що в умовах райлікарні,тим більше при стандартному доступі з причини кесарського розтину, просто технічно не можливо вилучити нирку для трансплантації.

Забір органу у живого донора обставляється такою кількістю персоналу,такими технічними засобами й антуражем,що зробити це таємно просто не можливо!

Лише хвора уява запаленого мозку,збудженого переглядом кримінальних серіалів-бойовиків,де вилучення органів відбувається в будь-якому авто гаражі,може припустити,що це могло відбутися у Заліщицькій райлікарні.

На томограмі Інституту урології України , де проходила експертизу гр. Г. Сливка, дійсно відсутня ліва нирка, що й було демонстровано на всю Україну в телерепортажі каналу 1+1, але не озвучений висновок експертів: у громадянки агенезія лівої нирки, тобто зародок лівої нирки не був закладений у процесі ембріогенезу.

Але ж , яка термінологія задіяна у телерепортажі! – «красти органи», «чорні трансплантологи у білих халатах», «нирку вкрали», « ескулап хоче…» , «контрольна операція», фігурують захмарені суми у євро!

Що ж це таке ? – Це – ХУЦПА!

У євреїв для позначення брехні-найцинічнішої, найпідлішої, найбезпардоннішої , найнахабнішої брехні ,що деморалізує й паралізує співбесідника, опонента, є слово ХУЦПА! Горезвісний Геббельс стверджував,що брехня ,у яку мають повірити, має бути саме такою,як хуцпа!

У нашій минувшині було всього, в тому числі і «дело врачей-отравителей, але ж це був сталінізм!

Ми вважаємо, що в теперішніх умовах «покращення життя вже сьогодні» , в умовах розкраденої купкою нуворишів України , прихватизованого ними народного добра, в умовах винародовлення ,демографічної ями українців, лінгвоциду українства, в умовах тотальної нагінки і зомбування працівників бюджетної сфери,в умовах жебрацької медицини, коли весь тягар лікування лягає на плечі пацієнтів та їх родин, незважаючи на існування статті Конституції України про безкоштовну медицину, це – спроба перемкнути увагу поспільства із справжніх винуватців на «лікарів-хабарників» , « лікарів-чорних трансплантологів», спроба влаштувати «полювання на відьом», спроба знайти «офірного козла» ( «казлы, каторые мешают нам жить!» ).

Ось цій справі і служать окремі представники другої після проституції найдревнішої професії та їх господарі.

Хіба це не проституція,коли стають у «стійку» на команду «ату его», чи готовність « чего изволите –с?»

Ми сподіваємось,що правоохоронці розслідують цю хуцпу і вирахують спонукувачів та організаторів цієї афери.

Асоціація лікарів Заліщицького району Тернопільської області

Читайте також

Пошук

Система Orphus