Агрегатор новин Заліщик в Інтернеті

Літній Творчопис у Дністровському каньйоні

Курс creative writing Творчопис запрошує насолодитися літом та творчістю сповна протягом п’яти днів у Дністровському каньйоні.

Зарошуємо письменників-початківців попрацювати над  своєю короткою прозою, завести нові знайомства та незабутньо провести час на мальовничому березі Дністра у с. Устечко (Заліщицький район, Тернопільська обл.)  з 15 по 19 серпня 2015 р.

У програмі:

  1. заняття за курсом Творчопис;
  2. обговорення та аналіз творів у групі та  з досвідченими авторами;
  3. проживання у приватному будинку з сауною на березі Дністра;
  4. купання-засмагання на Дністрі;
  5. посиденьки за вечірнім вогнищем з віршами та прозою у чудовій компанії;
  6. лісова прогулянка в урочище Червоне (водоспад Джуринський, Червоноградський замок);
  7. фотопрогулянки, краєзнавчі екскурсії, орнітологічні студії (за бажанням);
  8. печера Вертеба з музеєм Трипільської культури (за бажанням, оплачуєтся додаткво);
  9. сплав катамаранами по Дністру від с. Устечко до м.Заліщики (тривалість - 4 год, вартість - 100 грн з людини, оплачується додатково);
  10. екскурсія м. Заліщики, знаменита панорама на м.Заліщики.

 

Creative writing (творче писання) - найпоширеніша світова практика освіти для письменників. Чи не усі успішні західні автори вивчали creative writing в університетах чи на спеціальних курсах. «Творчопис» - це програма, розроблена українською мовою спеціально для українських авторів. Російськомовні українські письменники також запрошуються до участі.

«Творчопис» - це курс для тих, хто виношує у собі важливу історію, прагне поділитися нею зі світом, але не наважується надати їй писемної форми чи не впевнений, як почати.

Це курс для письменників-початківців, що, перш за все, хочуть попрацювати над навиками написання короткої прози і просто бути почутими.

Проект Творчопис співпрацює із Міжнародним фестивалем оповідання «Intermezzo» (м.Вінниця), автори кращих оповідань курсу мають можливість стати учасниками фестивалю.

Курс розробила і проводить Ірина Вікирчак - менеджерка культури, промоутерка літератури. Екс-директор Міжнародної літературної корпорації «Meridian Czernowitz» (фестиваль, видавництво, резиденція), засновниця Міжнародного фестивалю оповідання «Intermezzo» (м.Вінниця). Як видавець та організатор промо-подій працювала із О. Забужко, Ю. Андруховичем, Т. Прохасько, Ю. Іздриком, А.Любкою та іншими відомими українськими авторами. У різний час отримувала стипендії на навчання у США та Німеччині. У 2014 працювала у Варшаві як учасниця програми Міністра культури Польщі Gaude Polonia. Авторка двох поетичних книжок. Була гостем літературних фестивалів у Німеччині, Швейцарії, Колумбії, Греції, Польщі.

 

Участь у курсі передбачає організаційний внесок, що покриває проживання, харчування, транспорт із залізничного або автобусного вокзалу у м. Заліщики до місця проведення курсу у с. Устечко, інші виїзди, програму курсу Творчопис та екскурсій.

Детальна програма та точна сума оргвнеску буде надіслана зареєстрованим учасникам 1 серпня.

Кількість учасників курсу обмежена.

Участь лише на умовах попередньої реєстрації.
Реєстрація за посиланням: Реєстрація за посиланням: http://goo.gl/forms/2emc3h7ifV

Організаційні партнери: Міжнародний фестиваль оповідання «Intermezzo», Український літературний центр, Національний природний парк  «Дністровський каньйон».

 

Контактна особа: Леся Мандзюк
Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Tel. +380969604596

https://www.facebook.com/tvorchopys

Читайте також

Пошук

Система Orphus